Kirjoittanut pskehitysmaaseura | 14 huhtikuun, 2014

Näpit irti norsunluusta valokuvakilpailu

1038

Yleistä kilpailusta

Valokuvakilpailu on osa Pohjois-Savon kehitysmaaseuran ‘Näpit irti norsunluusta -kampanjaa’ jonka tavoitteena on lisätä tietoutta Afrikan norsujen ja sarvikuonojen salametsästyksestä.

Säännöt

Kilpailuun voi osallistua enintään kolmella norsuaiheisilla kuvalla. Kuva ei saa olla aiemmin julkaistu ja kuvaajalla on oltava siihen täydet oikeudet. Valokuvat on oltava digitaalisessa muodossa. Skannatut negatiivit  tai valokuvat myös hyväksytään. Tiedoston on oltava 10 MB tai pienempi ja kooltaan enintään 1600 pikseliä leveydeltään tai korkeudeltaan riippuen kuvan orientaatiosta (pysty tai vaaka).

Kuvaajalla tulee olla kaikki oikeudet kuviin. Jos kuva esittää jonkun toisen tekemää esim. taideteosta, kuvaajan tulee hankkia lupa teoksen tekijältä. Jos kuvassa esiintyy henkilöitä, kuvaajalla tulee olla lupa lähettää ko. henkilöitä esittävä kuva valokuvakilpailuun.

Kilpailuaika on 14.4. – 4.5.2014 ja osanottajien tulee olla täysi-ikäisiä Suomessa asuvia henkilöitä tai ulkomailla asuvia Suomen kansalaisia. Palkintona on oma kumminorsu Afrikasta! Voittajat julkaistaan 17.5.2014 Pohjois-Savon kehitysmaaseuran järjestämässä taide- ja tanssi työpajassa. Palkittuihin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Järjestäjällä on oikeus julkaista ilman erillistä korvausta kuvat Internetissä, lehdissä, kirjoissa ja muissa julkaisuissa. Järjestäjällä on oikeus myös esittää ilman erillistä korvausta valokuvat järjestämissään taidenäyttelyissä. Voittajakuvat voidaan julkaista ilman erillistä korvausta myös muissa tiedotusvälineissä.

Onnea kisaan!

Ohjeet kuvien lähetykseen

  • Lähetä digikuva jpeg-muodossa: norsukuvat@gmail.com
  • Nimeä kuvatiedosto siten, että siitä selviää kuvaajan ja teoksen nimi (esimerkiksi niilo_norsu_namibia.jpg, JOS kuvaajan nimi on Niilo Norsu ja kuvan nimi Namibia)
  • Kirjoita sähköpostiviestiin seuraavat tiedot:

1. Nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

2. Kuvauspaikka.

3. Kuvan nimi.

Lisätietoja

Voit kysyä lisää kilpailusta tai säännöistä jos jotain jäi epäselväksi sähköpostitse osoitteesta info@pskehitysmaaseura.fi.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggaajaa tykkää tästä: