Kirjoittanut pskehitysmaaseura | 20 lokakuun, 2014

Morogoro kutsuu!

Morogoro on n. 300 000 asukkaan kaupunki Tansanian sisämaassa, Uluguru-vuorten läheisyydessä. Seuramme haki toukokuussa Ulkoasiainministeriöltä hankevalmistelumatkatukea Morogoroon suuntautuvaa matkaa varten. Kumppanuusjärjestönä on Morogoro Environmental Conservation Organization (MOECO), jolta pyysimme ehdotusta yhteistyöhankkeista. Kolmesta ehdotuksesta, joiden aiheet koskivat maaoikeuksia, kalataloutta ja mehiläisten hoitoa, valitsimme näistä viimeisimmän, koska se tuntui sopivimmalta pienen kansalaisjärjestön voimavaroihin nähden.

Morogoron maisemaa. Kuva: Wikipedia.

Morogoron maisemaa. Kuva: Wikipedia.

Lähdemme matkaan kahden hengen delegaatiolla lokakuun lopussa. Noin viikon kestävän matkan ohjelmassa on keskusteluita MOECO:n edustajien kanssa ja vierailuja mehiläistarhoilla. Tansaniassa mehiläistuotanto perustuu villimehiläisiin, toisin kuin Suomessa harjoitettu mehiläisten tarhaus. Tavoitteena on siis selvittää yhteistyömahdollisuudet ja oppia miten mehiläisiä hoidetaan Tansaniassa.

Raportoimme matkan tuloksista mm. näillä sivuilla. Jos tiedät mehiläisten hoidosta, nyt onkin erinomainen aika ottaa yhteyttä meihin. Tai vaikket tietäisikään, niin laita viestiä (kts. Yhteystiedot-sivu) meille, seuramme kaipaa uusia aktiiveja erityistietämykseen katsomatta, kiinnostus kehittyviin maihin ja kehitysyhteistyöhön riittää!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggaajaa tykkää tästä: