Kirjoittanut pskehitysmaaseura | 17 toukokuun, 2015

Ugali teki kauppansa!

Seura osallistui historiansa ensimmäistä kertaa Ravintolapäivään (16.5.2015) järjestämällä pop-up ravintolan (Hakuna matata) monikulttuurikeskus Kompassin tiloissa Kuopion keskustassa. Tarjolla oli mm. ugalia (maissipuuro/tahna), maharagea (papu-kasviskastike) ja kachumbaria (tomaattisalaatti) sekä jälkiruoaksi kaimati-kookosmunkkeja. Asiakkaita ravintolassamme kävi muutaman tunnin aikana n. 40 henkilöä.hakunamatata2015

Kuten ravintolapäivänä usein käy, meilläkin ruoka loppui ennen aikojaan. Viimeiset annokset tarjottiin puoli yhden maissa ja ravintola sulkeutui pian sen jälkeen. Ruoan määrän ja menekin arviointi on hieman hankalaa harrastepohjalta, pitänee siis seuraavalla kerralla varata tuplamäärä tarjottavaa!

Popup-ravintolan pitäminen oli hauskaa (joskin myös työlästä!) ja saimme mukavasti kerättyä omarahoitusosuutta kehitysyhteistyöhankkeeseen, jota suunnittelemme yhteistyössä Toivala-säätiön kanssa. Hankkeen teemana on mehiläistalouden tukeminen Tansaniassa Morogoron alueella. Tästä kerromme lisää myöhemmin kunhan rahoitus varmistuu.

Seura kiittää lämpimästi kaikkia Hakuna matata -ravintolan järjestelyihin osallistuneita ja etenkin Monikulttuurikeskus Kompassia tilojen tarjoamisesta!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggaajaa tykkää tästä: